Informatie
voor leerlingen

Wat moet je zo snel mogelijk regelen? 

Wanneer je begint met je rijopleiding bij Autorijschool José Keijzer, is het belangrijk dat je een aantal zaken meteen regelt: je moet zo snel mogelijk een Gezondheidsverklaring indienen bij het CBR, je moet Autorijschool Keijzer machtigen voor je praktijkexamen bij het CBR en ook het theorie-examen moet je aanvragen. Dit kan allemaal via deze pagina. Verder vind je informatie over de rijschoolsoftware die wij gebruiken.

Het wordt een stuk makkelijker als relax achter het stuur zit.

Op een op jouw afgestemde manier van rijlessen proberen wij je zo snel mogelijk klaar te stomen voor het rijexamen. Hierbij vinden wij het erg belangrijk dat je op een relaxte manier achter het stuur zit. Daarom creëren wij een gezellige sfeer waarbij jij je prima thuis voelt. Op deze manier komen alle onderdelen van het lesplan aan bod, zodat jij voldoet aan de CBR eisen en normen voor het praktijkexamen. Voor je het weet heb je je felbegeerde rijbewijs in handen!

AUTORIJSCHOOL KEIJZER HEEFT ÉÉN VAN DE HOOGSTE SLAGINGSPERCENTAGES VAN WIJCHEN!

Het landelijk slagingspercentage voor het praktijkexamen ligt gemiddeld rond de 50%.
Ons slagingspercentage ligt ruim boven dit landelijk gemiddelde en daar zijn we natuurlijk trots op! Ons slagingspercentage hoort al jaren tot de hoogste van Wijchen! Je kunt deze gegevens raadplegen op de site van het CBR via de Rijschoolzoeker.
Wij blijven kritisch naar onze leerlingen, maar vooral ook naar onszelf en dat draagt bij aan een hoog slagingspercentage. Bijscholingen en cursussen zijn niet alleen noodzakelijk, maar zorgen er ook voor dat onze professionele kennis en up to date is. Dát schept vertrouwen!

Lesmethode

Autorijschool Keijzer is gedreven om elke leerling op de juiste manier te begeleiden. De rijopleiding wordt afgestemd op de kennis en vaardigheid van de leerling. Dit maakt de lessen bij Autorijschool Keijzer uitdagend, uniek en leuk! Wij doen onze uiterste best om elke leerling zich op zijn of haar gemak te laten voelen in de auto.

Om het maximale uit je lestijd te halen, start en eindigt de rijles altijd op het station in Wijchen.

Vaardigheden

Uiteraard behandelen wij alle CBR normen en eisen in onze lessen. Denk hierbij aan:
• Beheersing van het voertuig
• Veiligheid en verkeersinzicht
• Doorstroming
• Gevaarherkenning
• Milieubewust rijden
• Sociaal rijgedrag

Opfriscursus
of rijtest?

Ook voor een opfriscursus of rijtest kunt u bij ons terecht. Informeer naar de mogelijkheden!

Collectief.

Autorijschool Keijzer is lid van de brancheverenigingen Nijmeegse Autorijscholen Combinatie en van de VRB. Deze brancheverenigingen behartigen de belangen van een aantal rijscholen richting CBR en overheid. Een veilige gedachte!