Tarieven

Bij Autorijschool Keijzer staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij geloven in eerlijke tarieven die samengaan met een deskundige rijopleiding en een hoge slagingskans. Geen stuntprijzen, maar wel de zekerheid van een gedegen opleiding.

Basis Lespakket:

€2298,-

  • Inclusief 30 rijlessen

  • Een rijles duurt 60 minuten

  • CBR Tussentijdse Toets B 

  • CBR Praktijkexamen B

  • Exclusieve toegang tot ons online leerplatform inclusief theoriecursus B

Losse Rijlessen: €62,- per 60 minuten

Flexibele optie voor maatwerk en extra oefening.

CBR Praktijk (her-)examen B: €269,-

Inclusief begeleiding en voertuiggebruik op de examendag.

CBR Tussentijdse Toets B: €269,-

Inclusief begeleiding en voertuiggebruik op de examendag. Een Tussentijdse Toets is een realistische examenervaring. Dit kan bijdragen aan een succesvol praktijkexamen, en hoe je deze waardevolle kans kunt benutten voor een grotere slaagkans. Een Tussentijdse Toets helpt je zenuwen te verminderen.

 

CBR Faalangstexamen B: €329,-

Inclusief begeleiding en voertuiggebruik op de examendag. Het Faalangstexamen is ontworpen om mensen met faalangst of examenangst te ondersteunen bij het behalen van hun rijbewijs. Het biedt meer tijd, individuele aandacht, pauzes en een begripvolle examinator om stress te verminderen en zelfvertrouwen op te bouwen. Als je last hebt van faalangst, kan dit examen een waardevolle optie zijn om je rijbewijs te behalen. Bespreek dit met ons om te bepalen of het bij jou past.

Theoriecursus Rijbewijs B: €49,-

  • Voorbereiding op het theorie-examen Rijbewijs B.
  • Inclusief online lesmateriaal en oefenexamens.

Tarieven per 28 december 2023. Wijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, behalve de CBR-examens, die zijn vrijgesteld van BTW.

Ons online leerplatform: 

Onze rijschool maakt gebruik van een online leerplatform, dat zowel voor ons als voor jou voordelen biedt.

Via de PlanGo LeerlingApp kun je al je afspraken, vorderingen en facturen inzien. Bovendien kun je je met behulp van uitleg en video’s voorbereiden op je rijlessen en vind je feedback van ons tijdens de rijlessen.

De LeerlingApp biedt ook uitgebreide theorie-ondersteuning met lesmateriaal, video’s, deeltoetsen en oefenexamens. De prijs voor de theoriecursus bedraagt €49,00, maar als je ons Basis Lespakket afneemt, ontvang je deze cursus helemaal gratis!

AUTORIJSCHOOL KEIJZER BEHOORT TOT DE TOP RIJSCHOLEN VAN WIJCHEN.

Het gemiddelde landelijke slagingspercentage voor het praktijkexamen schommelt doorgaans rond de 50%. Ons slagingspercentage overtreft echter ruimschoots dit landelijke gemiddelde, waar we natuurlijk trots op zijn! Al vele jaren behoort ons slagingspercentage tot de hoogste in Wijchen. Je kunt deze statistieken raadplegen op de website van het CBR via de Rijschoolzoeker.

Wij blijven niet alleen kritisch naar onze leerlingen toe, maar ook naar onszelf. Dit streven naar voortdurende verbetering draagt bij aan ons hoge slagingspercentage. We geloven dat voortdurende bijscholing en cursussen niet alleen noodzakelijk zijn, maar ook zorgen voor up-to-date professionele kennis. Dit schept vertrouwen!